Unajmite nas

Renesansni ansambl Laudate često i rado nastupa na povijesnim sajmovima i renesansnim festivalima u Hrvatskoj, u muzejima, dvorcima i crkvama. Bilo da su u vašem auditoriju uglednici, stručnjaci, turisti ili domaće građanstvo, prigodno ćemo ih zabaviti, impresionirati i proširiti im vidike kraćim ili duljim koncertom.

Rado surađujemo s drugim zborskim entuzijastima, primjerice, na koncertima prijateljstva. Bili smo i pokazni ansambl za stručno usavršavanje dirigenata iz regije.

> prelistajte fotografije s nekih naših nastupa

> pogledajte videosnimke i poslušajte naše izvedbe

Ovisno o vašim potrebama, spremni smo i za druge aranžmane. Naš repertoar uključuje sakralne skladbe za vjenčanja iz snova, kao i ljubavne madrigale prikladne za manje, intimnije koncerte. Možemo biti gosti na vašem recitalu ili zabaviti vaše uzvanike na predstavljanju nekog proizvoda. U doba renesanse procvat su doživjeli izdavaštvo, bankarstvo i vinarstvo, pa bi kostimirani renesansni ansambl poput našeg sigurno bio krasan prizor na nekom “korporativnom eventu” takvog tipa.

Kontaktirajte nas s pitanjima kako bismo prilagodili ponudu vašim gostima ili uzvanicima te dogovorili sve uvjete i cijenu. Nismo u sustavu PDV-a.

You must be logged in to post a comment.